Celosten razvoj prilagojenih
informacijskih rešitev

Nahajate se tukaj

Razvoj spletnih modulov

Spletni moduli in aplikacije

Spletne strani so sestavljene iz posameznih delov, ki tvorijo funkcionalno celoto posameznih strani in jih imenujemo moduli. Enostavnejši modul je naprimer modul prikaza najbolj branih novic medtem, ko bi modul prikazovanja borznih tečajev v grafični obliki lahko veljal za bolj zahtevnega. Primer bolj zahtevnega modula je tudi emulator delovanja spletnih strani na prenosnih telefonih, ki smo ga razvili v našem podjetju.

 

Moduli, ki jih izdelujemo v našem podjetju, podpirajo uporabo s pametnimi telefoni, tablicami in seveda vsemi klasičnimi računalniki in operacijskimi sistemi.

 

"Pomislite, da imajo vaši bodoči kupci v vsakem trenutku dostop do vašega elektronskega svetovalca z napravo, ki jo nosijo v svojem žepu."

Moduli vašo stran približajo uporabnikom

Najpomembnejša lastnost modulov je, da vaše vsebine približajo uporabnikom in s tem povečajo verjetnost nakupa vašega izdelka. Zamislite si modul, ki na vaši spletni strani izračuna  privarčevan znesek v primeru uporabe vašega izdelka. Sedaj to idejo ponovno prevetrite in se hkrati posvetujte z nami.

 

 

Izpolnite kontaktni obrazec in se dogovorite za brezplačno svetovanje: kontakt